Disclaimer

Gezamenlijk-scheiden.nl streeft naar een complete en informatieve website. Hiervoor stemmen wij de inhoud van de website af op algemene bezoekgegevens, zoals de meest bezochte pagina’s, die wij voor dit doel bijhouden. Hierbij worden de bezoekers niet geïdentificeerd. Op deze manier kan gezamenlijk-scheiden.nl de dienstverlening verbeteren en optimaliseren.

Gezamenlijk-scheiden.nl ziet erop toe dat persoonlijke gegevens van de bezoekers van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd worden. De website maakt geen gebruik van cookies.

De links naar externe websites die te vinden zijn op gezamenlijk-scheiden.nl zijn geplaatst om door te verwijzen naar meer informatie over een bepaald onderwerp. Gezamenlijk-scheiden.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en de manier waarop deze sites met persoonlijke informatie omgaan.

Heb je nog vragen of opmerkingen over het privacybeleid van gezamenlijk-scheiden.nl? Neem dan contact op via het contactformulier.